Patrick Vermeire: voor al uw pleisterwerken, kleine verbouwingswerken … en meer!

Alle bepleisteringen
U maakt van uw huis graag een gezellige plek waar u zich helemaal thuis voelt. In de ene kamer kiest u voor een sober wit behang. In de andere gaat u voor een felrode verflaag. Maar daarvoor hebt u telkens wel een degelijke bepleistering nodig. Met de stukadoors van Vermeire haalt u echte vakmannen in huis. Zij nemen al uw muren onder handen – binnen en buiten. En al meer dan twintig jaar.

Specialist in mortex
Maar het team van Vermeire gaat verder! Zij behandelen uw muren en plafonds met gyproc. En zijn keien in mortex – glad beton. Met een laag mortex geeft u uw vloeren of muren het effect van marmer. In uw badkamer, woonkamer of buiten: aan u de keuze. Mortex bestaat in verschillende kleuren, is heel gebruiksvriendelijk en amper drie millimeter dik.

Ervaren aanpak
Patrick Vermeire heeft meer dan twintig jaar ervaring. En kent dus het klappen van de zweep. Niet alleen in standaardwoningen, maar ook in een ruimte met ongewone vormen – zoals een kapel. Bel Patrick en hij komt langs voor een gratis prijsofferte. Hebt u dringend een bezetter nodig? Dan springt ons team meteen bij.

Kies voor een ervaren bezetter. Contacteer Patrick Vermeire voor meer informatie.